Prísna kontrola hazardu na internete

Hazard je tu s nami už skutočne dlho a už si vyžiadal dosť obetí, ktorých riadne ochudobnil a zrejme im aj zničil život, každopádne im život skomplikoval. Myslím si, že tých obetí je viac a skutočne šťastných výhercov o dosť menej. Predsa na tom hazardné spoločnosti stoja, inak by predsa krachovali. Takisto aj ich drží na vodou len zisk a pravidlo, že musia viac zarobiť ako investovať. Takže veľa ľudí otrieska svoje peniaze a nájde sa len ojedinelý šťastný výherca, aby svojim šťastným úsmevom nalákal nových záujemcov. Ak by totiž nikto nikdy nevyhral, ľudia by zrejme prestali veriť a prestalo by ich to baviť. No možno je naša spoločnosť taká nevšímavá, že by sme to nezbadali ani vtedy. Peniazmi by sme tieto spoločnosti kŕmili ďalej.

poker

K tejto téme sa vyjadrujem z dôvodu, že tieto aktivity dnes využívajú i weby a internet. Hazardéri sa nemusia schádzať v bare, zapnú si počítač. Aj tu sa nájde veľa špekulantov, ktorí takéto weby vytvoria, nakoniec si tým pekne zarobia. Samozrejme tým, že ľudia sa hrnú za hazardom i na weboch. A to ani nespomínam tisíc vyskakovacích reklám Ads, ktoré vás k tomuto prvému kroku podporujú, čo viac, takmer drzo nútia.

Avšak už ani hazard na internete neostáva bez odozvy, bez konroly príslušných orgánov. Takisto aj touto formou sa našlo nedávno až 10 slovenských webov poskytujúcich nelegálny hazard.

ruleta

Takáto činnosť sa však začala na webe konrolovať len nedávno, v podstate od tohto prvého odhalenia, čiže od júla 2017. Kontrola proti hazardým ponukám a aktivitám je odvtedy aktualizovaná každý týždeň. No kontrolovaný je okrem ponúk a reklám i samotný záujem od užívateľov. Ak niekto javí väčší záujem o takéto ponuky, program si ho zaznamená rovnako. Ak teda túžite vyhľadávať hazardné ponuky sami od seba, dajte si radšej pozor. Ale dúfam, že väčšina podobné reklamy a ponuky sama od seba nevyhľadáva, iba sa nechali zmanipulovať reklamamy a Ads. No ani na tie nereagujte, kontrolovaný tak budete i vy.