Poistenie aj pri potápaní

Zatiaľ čo niektorí sú verní cestovným kanceláriám a vyhľadávajú skôr ležérne oddychové dovolenky počas leta, iní sú schopní navštevovať aj tie najexotickejšie destinácie a užívať si adrenalín na vlastnú päsť. Dobrodružstiev na cestách je veľké množstvo a niekedy môže byť aj nebezpečné. Nebezpečenstvo pri cestovaní hrozí na každom kroku a preto by ste ako prvé po zakúpení pobytu mali myslieť aj na poistenie.

cestovné poistenie

Poistenie počas dovolenky.

Ak si kupujete dovolenku cez cestovnú kanceláriu ako komplet balíček, väčšinou v cene máte zahrnuté aj poistenie. No ak ste sa rozhodli cestovať na vlastnú päsť, poistenie nezanedbajte a navštívte jednu z pobočiek AXA alebo navštívte internetovú stránku axa-assistance.sk. AXA vám zabezpečí cestovné poistenie akéhokoľvek druhu a to dokonca aj na extrémne športy. Cestovné poistenie na potápanie je druh poistenia, ktoré nie je ľahké zohnať. Nie každá poisťovňa vám ochotne zabezpečí poistenie takéhoto druhu. Pri potápaní a zvlášť v cudzine sa môžu vyskytnúť rôzne zranenia či komplikácie. Preto by ste sa bez poistenia v žiadnom prípade nemali ísť potápať.

potápač

Rizikové poistenie si môžete zakúpiť na rôzne dlhú dobu, v termíne, v ktorom cestujete. Nemusíte sa obávať predraženého poistenia s viazanosťou na celý rok. Pokiaľ potrebujete poistenie na cestovanie iba na niekoľko dní, AXA to zariadi. AXA je poisťovňa, ktorá sa svojimi kvalitami radi na prvé priečky obľúbenosti zákazníkov. Najmä čo sa týka poistenia, máte istotu, že váš pobyt aj v zahraničí budete mať na 100% poistený a zabezpečený komfort počas celej doby pobytu. Poistenie počas dovolenky určite riešte ešte doma na Slovensku. Axa-assistance.sk vám pomôže s každou otázkou ohľadom poistenia pri cestovaní. Pri poistení vždy každý verí, že ho nebude musieť čerpať. Sú však prípady, kedy vám práve poistenie v zahraničí môže zachrániť život alebo pomôcť s prevozom na Slovensko.