Čo by ste mali mať na mysli, keď idete prerábať kuchyňu


Majte svoju víziu stále na pamäti
Hoci to môže zdať trochu kontraintuitívne, jeden z najlepších spôsobov, ako získať skvelé výsledky z vašej prestavby, je začať úplne na konci. Týmto spôsobom budete mať víziu konca, ktorá môže slúžiť ako rám, keď sa budete dostávať cez prestavbu. Môže to uľahčiť rozhodovanie pri výbere.
Ak chcete vytvoriť svoju víziu, prvým krokom by malo byť hľadanie inšpirácie dizajnu. Využite webové stránky vo svojom vyhľadávaní. Bez ohľadu na to, aký je váš osobný štýl , mali by ste byť schopní nájsť nejaké kuchynské návrhy , ktoré sa vám zapáčia a môžu slúžiť ako inšpirácia pre vašu prestavbu.
Ale nezastavujte sa tam. Uistite sa, že dáte do toho aj svoju vlastnú inšpiráciu. Používajte ich ako odrazový bod, z ktorého môžete vykonávať zmeny, aby vaša nová kuchyňa bola funkčná a esteticky príjemná pre vás.

kuchyň

Nastavte rozpočet
Akonáhle budete mať ideálnu kuchyňu v mysli, ďalším krokom je zistiť, ako sa môžete dostať čo najbližšie k tomuto konečnému produktu bez vykradnutia banky. Ak to chcete urobiť, musíte nastaviť rozpočet a urobiť všetko preto, aby ste sa ho držali počas celého procesu prestavby. Ak máte peniaze ušetrené, koľko môžete minúť bez toho, aby ste sa museli finančne zdržiavať? Ak plánujete financovanie vašej kuchyne, pozrite sa do akej veľkosti mesačnej splátky sa môžete rozumne dovoliť pustiť.

Potom urobte svoj výskum. Pozrite sa, ktoré produkty sa zdajú najviac zodpovedať vášmu estetickému aj vášmu rozpočtu. Konvenčná múdrosť hovorí, že čím rozsiahlejšie skúmate komponenty vášho prerobenia, tým je menej pravdepodobné, že urobíte okamžité rozhodnutia, ktoré zvýšia náklady.

kuchyně

Správnych ľudia
Akonáhle budete mať svoje ideálne produkty na mieste, je čas postarať sa o druhý kus remodelácie: práce. I keď to môže byť lákavé ísť plne „urob si sám“, aby sa ušetrili peniaze, teraz je čas byť úprimný so sebou a o svojich zručnostiach a schopnostiach. Pozorne premýšľajte o tom, čo dokážete robiť vy a čo vyučený profesionál.