Aby naša dovolenka stála zato

Prenosné vaky, ktoré majú dokonca samonafukovaciu vlastnosť sú nenahraditeľnými pomocníkmi do každého terénu a na akúkoľvek vzdialenú cestu, pokiaľ si potrpíte na kvalitnom komforte. Ich vlastnosti týkajúce sa pohodlia sú navyše tak jedinečné, že ich môžete využiť i vo vašom exteriéri miesto starých sedačiek a iného nešikovného nábytku. Využitie je tak skutočne už iba na vás a vašich krokoch, takýto vak totiž ľahko vezmete všade so sebou a na vybranom mieste ho aktivujete, spustí sa proces samonafukovania a hľa, nakoniec máte pred sebou veľkú pohovku, do ktorej sa môžete uložiť skutočne pohodlným štýlom, nakoľko disponuje dostatkom miesta a väčšími rozmermi. S prenosom však nie je vôbec žiadny problém, pohovka sa dá zbaliť späť do podoby prenosného vaku s hmotnosťou len 1,2 kg. Tento patent musí byť hitom tohto leta pre každého, kto si ho objedná, konkrétne ide o tovar lazy bag.

zelený vak

Kam sa chystáte toto leto? Ak sa toto leto opäť chystáte k rieke, na hudobné koncerty pod otvoreným priestranstvom, alebo budete cestovať naprieč slovenskou prírodou, všade vám padne vhod kvalitný oddych a to najmä s týmto pomocníkom z kvalitného materiálu a neskutočne praktickým patentom. A ako som spomenul v úvode, je rovnako ideálnou voľbou i do externého priestranstva vášho pozemku, ale zábavu si užijete i v prípade, ak túto pohovku použijete miesto nafukovačky na plavenie sa po vodnom teréne. Čakajte však viac priestoru i odolnejší materiál, s ktorým sa nemusíte báť náhleho vyfučania v tom najlepšom tak, ako sme boli zvyknutí u lacnejších alternatív.

hnědy vak

Na svojej záhrade, pred bazénom, na štrkovom areáli pri jazere, na festivale, skrátka všade sa na túto samonafukovaciu pohovku budete môcť nadmieru spoľahnúť, je totiž vyrobená do každého priestoru, nech budete kdekoľvek. Behom pár sekúnd máte pripravené lôžko i sedačku, stačí už iba pohodlne sa natiahnuť a oddychovať.